Saturday, 24 September 2011

Err . IMISSYOU dodol -..-

Heyyo (:
Tady aku nampak kau. Aku tgk muke kau dpn dpn. Okay aku nak nges. Bhaha. Btw kau kau kau buat aku rindu lah sial. Haha. Okay taknak melebey nanty MR.DEDEDIK mrah pulok. Bhaha. IMISSYOU Bodoh (!) Haha. Kbahaii

Tuesday, 20 September 2011

ILOVEYOU KAWAN (:

Heyyo.
Heyy awak. Awak awak awak (: . Haa awak. Knp awak buat kite mcm neh ? :/ . Kite ade buat palat kat awak kaa ? Takdew kan ? Knp awak buat palat dgn kite ? :/ . Awak. Kite kwn dah lame kan ? Haa knp awak jaje cter kite kat org lain ? :/ . Awak jaje cter kite sebab mira menangg kan afiq dan awak menang kan eki. Even  mira menang kan afiq sekalipums perlu ke awak cter kat dya ? Perlu ke awak ? :/ . Haa sekarang dah jd mcm neh baru awak nak mnx map. Haa takpew lah awak. Kite dah lame map kan awak cume kite geram jaa dgn awak. Ahak. Lame tak tgk awak trun rehat. Kesian awak melekat kat kelas sebab taknak tgk muke kite. Ahak. Kite harap lepas neh mulut awak tuh kasi kunci rapat rapat cket taw ? Kite bukan nak tuduh awak sembarangan tapy dah mmg kite bagitahu awak sorg jaa. Haa dahlah lepas neh namao ckp kat org lagy. Muahz siket kat awak :*

P / S : Iloveyou my old friend (:

Thursday, 25 August 2011

mrah lah lagi marah --'

Heyyo.
Ego lelaki kuat kan? Hmm seriesly taktahan dgn lelaki yg jeles tak tentu pasal haa. But sayang dya kan nak buat mcmane. Haha. Okayy tady gdow lagy weyy dgn AFIQ. Seriesly takot dgn dya sebab kuat mrah. Haha.
Klik untuk tumbesaran (:

Yang kat atas tuh dya mrah aku sebab buad in relationship. Haish. Pelik pelik jaa kan? Haha. Lepastuh aku tukar engaged taknak pulak confirm. Haish --'

Klik untuk tumbesaran kedua (:

Yang atas tuh dya marah sebab buat family dgn nashan. Haish. Macam macam ken? Setakat buat family request pums nak jeles. Macam macam lah awak nyh :*

            p/s : Soryy buat awak marah :*

Sunday, 21 August 2011

Happy beday keding :D

Heyyo
Happy beday to you happy beday to you happy beday t0o keding. happy beday t0o you. Haha. Ehh keding selamat hari tua. Ciom siket :*. Keding nak hadiah eh? Nah amek nyh burger comel. Makan sampai habes taw keding. Haha. Ciom siket :*


HAPPY BEDAY LYANA (:


Saturday, 20 August 2011

Mercun.com :D

Hello hello.
Heyy nak cerita pasal MERCUN.COM. Haha. Malam tady ken aku chiq pija meera aca dgn lyana main lah mercun dekat rumah meera. Best gila bole :D. Firstly. Lyana amek aku dlm pkol 8.30pm gtuh lah. Lepas tuh trus lah pegy ruma meera. Tgu chiq pija dgn aca punye lah lame ken. 9.30pm baru dorg sampai. Bapak ah. Lame gila bole kitorg tgu dorg. Sampai dah berbaring bring depan ruma meera. Dorang sampai jaa trus lah main. Haha. Best gila bole. Ade pulak tuh budak takut mercun. Haha. Lawak gila boley? Haha. Ade part paleng best maen kejar kejar dgn aca pkai mercun pop pop. Haha. Ape siaa dya takut mercun pop pop. Dalam pkol 10.15pm gtuh lah dah stop maen mercun. Makbapak meera mrah haa. Lepas jaa stop maen mercun. Kitorg taktahu nak buat ape. Bosan gila. Si meera nyh pulak nak cerita hantu. Kitorg cerita punye cerita. Si lyana nyh mmg takut sangat dengan hantu. Sampai nak tdow ruma meera takut punye pasal nak balek balai polis. Haha

HAI JUNIOR (:
Heyyo. 
Kenapa junior? Haha. Lepas jaa cerita cerita hantu ade pulak budak nyh cter pasal sorg junior nyh. Bapak ah mcm tak pecaya jaa siaa. Junior nyh baik gila dgn aku. Banyak juga lah tlg aku. Dya rapat sangat dgn MR. DEDEDIK aku. Tak pecaya jaa siaa mulut dya mcm tuh. Ckp budak nyh Bandar sangat. bosia. kampung.com. Haish budak budak. Tahu lah kau tuh kaye style pendek tapi tak pyah bangge sangat lah ken sebab bende tuh semua buken bole msok kubur pums. Haish. Ade pulak tuh bf kau nak bekup kau. Haish bf kau sendiri cri org nak bekup diri sendiri. Haha. Lawak gila boley? Haish. Bulan puase ken nyh? Ubah lah perangai kau tuh budak :) Muahz sikit kat pipi awak :*. Kbye


Friday, 19 August 2011

New here (:

Heyy you. Baru dekat sini Haha ~ (: .

Name : nurul fatin najiha zamrie
Age : 5teen this years (PMR CANDIDATE)
Stay : Bandar penawar jaa haa :b